Купажі

Відображаються усі з 10 результатів

Кава купаж Slow Roast (80% арабіка, 20% робуста)

70.00грн.300.00грн.

Кава купаж Espresso Original 90% арабіка, 10% робуста

80.00грн.340.00грн.

Кава купаж 70% арабіка, 30% робуста

70.00грн.290.00грн.

Кава купаж 90% арабіка, 10% робуста

75.00грн.320.00грн.

Кава купаж 50% арабіка, 50% робуста

65.00грн.280.00грн.

Кава купаж 30% арабіка, 70% робуста

55.00грн.240.00грн.

Кава купаж City (50% арабіка, 50% робуста)

75.00грн.300.00грн.

Кава купаж Espresso (10% арабіка, 90% робуста)

45.00грн.200.00грн.

Кофе купаж Espresso Classico 70% арабика, 30% робуста

75.00грн.320.00грн.

Кава купаж 40% арабіка, 60% робуста

62.50грн.270.00грн.

Відображаються усі з 10 результатів

Купажі кави або як ще називають бленд. У даному розділі представлені кращі суміші справжніх сортів зернової кави від наших барист.
Купажі шкірі – грамотні поєднання породжують чудовий смак
Кожен кава володіє унікальними смаковими і ароматичними якостями. Це залежить від сорту місця проростання, методів відбирання зерен, ступеня їх обсмажування і інших нюансів. Кожен напій виходить з своїм індивідуальними характеристиками, зі своїми плюсами і мінусами. Але почуття смаку – справа індивідуальна. З цього ми додатково до основних видів розробили купажі для що б відшкодувати недоліки одних сортів (будь то кислинка або гіркота) перевагами інших.
[Readmore]

Розробка купажів кави – складний і дуже делікатне процес. Його можна порівняти з одночасною роботою сомельє і парфумера одночасно. Не дивлячись на те що завжди є люди віддають перевагу моносортів і не оцінюють плоди наших праць, ми все ж надаємо вам наш підбір купажів кави. Частково більшість клієнтів з часом переходять з моносортів (будь то арабіка або робуста ) на купажі кави.

Не дивлячись на те що більшість купажів складається з суміші робусти і Арабіки в різних пропорціях, так само великою популярністю користуються суміші з моносортів, наприклад купаж з різних видів Арабіки.

Так само ми займаємося розробкою купажування кави – зв’яжіться з нами .
[/Readmore]